marți, 16 august 2016

Soarele rasare mereu

O noapte grea si trista. Pentru ei si pentru noi.

Pentru unii culorile devin mai sterse, dar rasare soarele, tricolorul straluceste. A stat in umbra, singur, trist si suparat, dar vrea sa se ridice falnic pe catarg!

Cu o tara greu de inteles, cu probleme de sus incepand pana in patura medie a societatii. Mentalitati cenusii a unor tineri greu de inteles. Generatii de online, ce folosesc cartea doar sa sprijine ceva.

Asta este Romania 2016. Educatie nu, sport nu.

Traim din amintiri, frumoase dar sunt AMINTIRI. Suntem mintiti, de noi, dorind de la sportivi mereu podium si medalii. Lumea se schimba. Unii in bine,altii in rau. Romania din pacate sta pe loc. Baze din 1980, numarul sportivilor sub limita decentei unei performante la nivel european. Traim
in umbrele decembriste a unui sistem democratic infestat prin furt si lipsa de interes.

Sportul este o eliberare a sufletului. Este o placere umila a vietii, o nevoie de reusita in viata. Sportul va rasari cand vom investi in noi. Dorim mult de la gimnastica, canotaj, scrima, kaiac-canoe, box, haltere, handbal, etc, dar uitam un aspect important al performantei. Dorinta si placerea concurentei. Pentru a castiga orice in viata trebuie sa ai pasi mici, dar realizabili. Usor, usor sa depasesti persoana din fata ta, sa te aproprii de adversarul tau, apoi sa il depasesti.

Disciplina, forta si dorinta de victorie trebuie sa fie principalul motor al victoriei.

Vrem sa iesim in fata si sa castigam. Sa castigam RESPECTUL adversarului, ONOAREA publicului, IUBIREA DE TARA.

Putem face asta impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu